Pozdravite sunce i morske orgulje

Pozdravite sunce i morske orgulje

Pozdravite sunce i morske orgulje

Pozdravite sunce i morske orgulje

Kreirajte rezervaciju

Vraćanje u drugoj poslovnici
Pregled ili izmjena rezervacije

Rent a car Zadar zračna luka - povoljan najam

Dobrodošli u CARWIZ rent a car Zadar! Gdje se nalazi CARWIZ u Zadru?

Carwiz-ova rent a car poslovnica je nalazi se na adresi: Ulica I/2A, 23222 Zemunik Donji. Nalazimo se u sklopu zračne luke, na dohvat ruke.

Najam i preuzimanje vozila moguće je svaki dan, od ponedjeljka do nedjelje  od 7.00 do 21.00 sat.

Što raditi u Zadru?

Zadar je prekrasan sjevernodalmatinski grad koji tritisućljetnu povijest, vidljivu na svakom koraku, spaja s modernim, nudeći zabavu i danju i noću, čineći ga tako nezaobilaznim odredištem na hrvatskoj obali.

Kad pomislite na Zadar, vjerojatno vam najprije na pamet pada mnoštvo poznatih kulturnih i povijesnih znamenitosti, poput crkve Sv. Donata iz 9. stoljeća i Foruma, ulice-šetnice Kalelarge, koja je opjevana u čak dvije pjesme, ili Trga pet bunara.

Međutim, Zadar se u posljednjem desetljeću obogatio zanimljivim modernim umjetničkim instalacijama koje svakodnevno oduševljavaju posjetitelje. Prve su Morske orgulje, koje koriste snagu valova kako bi proizvele opuštajuće melodije sa svojih sedam akorda po pet biranih tonova izvedenih iz matrice dalmatinskog klapskog pjevanja. Odmah kraj orgulja smjestio se Pozdrav suncu, koji putem solarnih modula ostvaruje simboličnu komunikaciju s prirodom - na Morskim orguljama zvukom, a ovdje svjetlom. Ovo nije jedina veza između tih dviju instalacija - Pozdrav suncu povezan je s Morskim orguljama čiji se zvuk transponira u svjetlosnu igru koja na zadarskoj rivi nastupa nakon zalaska sunca.

Upravo taj zalazak sunca najljepše je opisao Alfred Hitchcock koji je Zadar posjetio 1964. godine, navodeći da je zadarski zalazak ljepši čak i od onog na Floridi, kojem se svaku večer dolazi pljeskati.

Zadar je i izvrsno polazište za čak tri parka prirode: Telašćicu, Velebit i Vransko jezero te pet nacionalnih parkova: Paklenicu, Plitvice, Kornate, Krku i Sjeverni Velebit. Najbolje bi bilo da unajmite vozilo i krenete redom u obilazak tih prirodnih ljepota uz najboljeg mogućeg suputnika - sigurna CARWIZ vozila

KOJA VOZILA SU DOSTUPNA ZA NAJAM?

Klikom na našu flotu vozila u svakom trenutku možete vidjeti koja su vozila dostupna i odmah vidjeti i cijenu najma. Od malih gradskih, luksuznijih, SUV-ova, pa sve do kombija - Vi birate Vaš idealan spoj!

ZAŠTO ODABRATI CARWIZ RENT A CAR?

Jednostavno je, sigurnost, brzina, povjerenje, isplativost! Potpuno ste sigurni u jedinstveno iskustvo, srdačnu dobrodošlicu i izvrsnu uslugu. Mi smo vrhunski tim profesionalaca i mladih suradnika prepunih kreativnih ideja. Vodi nas istinska strast za rastom i želja da pružamo najvišu kvalitetu rent a car usluga u regiji. Pristupačni smo, pouzdani, inovativni i poletni! Nije važno jeste li fizička ili pravna osoba, naše usluge prilagođene su vama. Profesionalnost i prijateljski odnos naši su najveći prioriteti. Mi radimo ono što najbolje znamo i s vama stvaramo najbolja iskustva najma vozila. Ako imate dodatnih pitanja pogledajte naše odgovore na najčešća pitanja ili nas kontaktirajte na broj +385 1 4094 444.

U svakoj našoj poslovnici možete unajmiti i vozila za dugoročni najam, ali vas molimo da se prije dolaska raspitate o raspoloživosti i zatražite ponudu na mail: [email protected].

Do našeg susreta uživajte u prekrasnoj razglednici iz našeg prekrasnog Zadra:

Photo by: Ivan Vuksa

Pronađite poslovnicu

Kontaktirajte nas


Našu korisničku službu moguće je kontaktirati za vrijeme radnog vremena, radnim danom od 8 do 16 sati.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »