Zašto u doba korone odabrati CARWIZ rent a car?

Carwiz je ovdje za vas kako bismo bili odgovorni dok smo zajedno #opetupokretu.
Zašto u doba korone odabrati CARWIZ rent a car?

CARWIZ rent a car nudi usluge najma vozila, kako dnevnih, kratkoročnih najmova tako i poslovne ponude oblikovane prema potrebama klijenata s minimalnim trajanjem od mjesec dana.

Ovdje smo za vas kako bismo vam ponudili nova, sigurna i dezinficirana vozila i pomogli u tome da ostanete zdravi za vrijeme globalne zdravstvene krize.

Za vrijeme krize potpomognuli smo s vozilima naše medicinsko osoblje u znak zahvalnosti za njihov svakodnevni  rad, trud i napore koje ulažu kako bismo svi zajedno bili i ostali zdravi.

Najam vozila u Carwizu

S ciljem zaštite svih nas svakodnevno podupiremo najmove vozila online ili putem telefona, te nudimo i u potpunosti sigurno preuzimanje vozila bez kontakta.

Zdravlje nam je na prvom mjestu, stoga smo uveli i online check in uslugu za sve naše klijente.

Naše ljubazno osoblje vas i dalje čeka u našim poslovnicama a kako biste bili sigurni molimo vas da u poslovnicama držite minimalno 2 metra razmaka, kao i da se pridržavate preporuke o maksimalnom broju ljudi u poslovnici. Svakako vas savjetujemo da dezinficirate ruke prilikom ulaska u naše poslovnice s dezinficijensima koji se nalaze na samom ulasku u bilo koju Carwiz poslovnicu. Zaštitne maske su obavezne kako za naše zaposlenike tako i za naše klijente kako bismo smanjili mogućnost zaraze.

Kako biste i vi baš poput naših zaposlenika bili u potpunosti zaštićeni u poslovnicama vas čekaju zaposlenici s jednokratnim maskama, zaštitnim rukavicama i pleksiglas pregradama. Ujedno, svakodnevno dezinficiramo naše poslovnice, vozila i rekvizite s kojima rukujemo, a prije svega to se odnosi na:

  • Ručicu mjenjača vozila
  • Volan vozila
  • Sjedala u vozilu
  • Ključeve vozila
  • Etui za dokumente
  • Vrata vozila
  • Ručicu vratiju vozila
  • Pult za preuzimanje
  • Vrata poslovnica

Dosadašnje stroge mjere i propise prvi smo u industriji putovanja podigli na višu razinu i uključili dodatnu dezinfekciju s ciljem zaštite svih nas. Naše zaposlenike smo dodatno educirali kako bi samostalno implementirati potrebne mjere zaštite i osiguravali potrebne razmake unutar novih protokola poslovanja.

U Carwizu brinemo jedni o drugima jer naši zaposlenici i klijenti naša su najveća vrijednost. Vidimo se u Carwizu!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »