Zašto je bolje uzeti poslovni najam nego leasing?

Prednosti i mane poslovnog najma.
Zašto je bolje uzeti poslovni najam nego leasing?

Dugoročni najam, iako mnogi misle suprotno, namijenjen je i za pravne i fizičke osobe, a u posljednje vrijeme zbog brojnih prednosti bilježi sve veću popularnost. Razmišljate li o ovoj vrsti najma dobro je znati kako svako vozilo ima osnovno osiguranje čiji trošak snosi rent-a-car tvrtka, baš kao i brigu o registraciji, održavanju vozila, zamijeni guma i kvarovima na vozilu.

Dugoročni je najam vrlo praktično rješenje posebice zbog toga što niste ugovorno vezani na određeno razdoblje, već samo financirate broj dana korištenja vozila.

Ovom opcijom možete voziti ekonomično što znači da vozila možete mijenjati u skladu sa svojim potrebama - odaberite manje vozilo za gradsku vožnju, dok u mjesecima u kojima češće putujete ili pak putujete s više osoba zamijenite svoje vozilo za veće. Tako u CARWIZ rent a caru model vozila se doslovno mijenja s vašim potrebama.

Za razliku od leasinga, kod dugoročnog najma ne postoji potreba za dodatnim kapitalom ili financijskim odobrenjem čime je odluka o najmu elegantnije rješenje od kupovine vozila ili  leasinga.

Posjetite www.carwiz.hr/poslovna-ponuda, nazovite naš odjel prodaje na broj +385 1 4094 451 ili pak pošaljite svoj upit na [email protected] i saznajte sve o ponudi kreiranoj prema vlastitim potrebama.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »