We are in this together

Briga o klijentima i stvaranje iskustva naša su nit vodilja.
We are in this together

Dragi naši, 

od kada smo vam prvi puta otvorili vrata naših poslovnica u Hrvatskoj, a zatim i mnoga druga diljem svijeta briga o klijentima i stvaranje iskustva su nam uvijek bili nit vodilja i imperativ poslovanja.

Posljednjih nekoliko tjedana naši životi su se zbog širenja koronavirusa u mnogočemu promijenili. Prateći uputstva Stožera civilne zaštite i stručnjaka činimo sve što je u našoj moći kako bismo zaštitili zdravlje naših zaposlenika, klijenata i svih građana u svim našim franšiznim državama. Istovremeno, želja nam je svakome od vas pružiti najsigurniji prijevoz i u potpunosti dezinficirana vozila kako bismo sigurno nadišli svakodnevne izazove uzrokovane koronavirusom. 

Nakon pomnog razmatranja situacije donijeli smo tešku ali neophodnu odluku ponajprije za zdravlje naših zaposlenika i klijenata, ali i za zdravlje svih nas te smo uveli dežurstva u sve naše poslovnice. Ostali članovi Carwiz tima koji svakodnevno brinu kako bi naša usluga bila potpuna, zbog sigurnosti svoga zdravlja od 17. ožujka do daljnjega rade od kuće

Svakodnevno od 0 do 24 smo vam na raspolaganju putem naše web stranice, putem maila [email protected] ili pozivom u naš rezervacijski centar.

Nastavit ćemo vas obavještavati o našim aktivnostima i novim mjerama koje će biti donesene u skladu s preporukama struke, Stožera civilne zaštite i nadležnih ministarstava.  

U ime naše Carwiz obitelji molimo vas pratite savjete struke i brinite o svome zdravlju,

Vaš Carwiz tim

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »