Vodič za zimovanje

Sve što trebate za savršeno zimovanje.
Vodič za zimovanje

Aktivnosti na snijegu, zimske radosti, sanjkanje, skijanje ili bordanje. Kada tome pridodamo dobro društvo i još bolju hranu u mislima smo na zasluženom odmoru.

Pročitajte naš kratki vodič za zimovanje i na što sve trebate paziti kako bi vaše putovanje bilo čim bezbrižnije i ugodno:

SMJEŠTAJ

Uz brojne online mogućnosti, dostupne fotografije, recenzije i savjete odabrati smještaja nikada nije bilo jednostavnije. Razmišljate li između hotela ili privatnog smještaja važno je odlučiti želite li svakodnevno jesti u restoranima ili ste pak više zaljubljenik pripreme objeda za veliko društvo, obitelj ili bolju polovicu?

Važno je obratiti pažnju na udaljenost smještaja od žičare, najbliže trgovine i potrepština. Naizgled sitnica ali u uvjetima snijega do koljena i uzbrdice zasigurno bitna stavka.

ODJEĆA

Nakon što ste odabrali kakav tip odmora želite – hotelski ili u privatnom smještaju, s velikim društvom ili u osami vrijeme je za mnogima mrsko pripremanje. Što ponijeti, koliko i jesmo li nešto zaboravili tri su glavna pitanja kada je pakiranje u pitanju.

Zasigurno će vam na snijegu biti potreban dodatan par toplog rublja i čarapa, ali i rezervne rukavice i čizme dobra su opcija u predjelima visokog snijega.

Nemojte zaboraviti sunčane naočale kako biste zaštitili svoje oči, nanesite kremu za sunčanje i vi ste sve bliže svom zimskom putovanju iz snova!

PRIJEVOZ

Kada pripremimo sve što bi nam moglo zatrebati često ustanovimo da imamo robe kao da ćemo odseliti iz vlastitog doma.

Nemojte svoje potrebe prilagođavati vozilu, već birajte vozilo koje je kreirano baš po vašoj mjeri. Odaberite Carwiz vozila - SUV, kombi vozilo, vozila s pogonom 4x4 ili neko drugo po vašem odabiru iz naše ponude i ne brinite jer sva naša vozila imaju obveznu zimsku opremu, redovno su servisno održavana, a zbog sigurnosti koju vam pružaju postaju vaš idealan suputnik dok stvarate nezaboravna zimska iskustva.  

Što vam je još sve potrebno za savršen odmor pročitajte ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »