Vijesti

Provedite nezaboravno Valentinovo

Kako iznenaditi bolju polovicu?

Provedite nezaboravno Valentinovo

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Valentinovo nam se opasno bliži, a sve one ideje i rješenja koja smo imali na dohvat ruke, zbog korona mjera više nisu opcija.

Kako bismo vam pomogli i ovo Valentinovo učiniti čarobnim donosimo vam nekoliko savjeta…

PRETVORITE SVOJ DOM U RESTORAN S MICHELINOVOM ZVJEZDICOM

U uobičajenim okolnostima Valentinovo bi prošlo „glatko“ – odvezli biste se po voljenu osobu, odvezli se do restorana, večerali, prošetali mjestom u kojem se nalazite i uživali.

Iako su ugostiteljski objekti zatvoreni, ne dajte se obeshrabriti – učinite ovo Valentinovo posebnim.

Osvojite voljenu osobu uz nova i atraktivna Carwiz vozila i odvezite se na nezaboravnu večeru – kod sebe doma. Sve što trebate je dotjerati se i ugođaj restorana prenijeti u svoj dom. Koliko je bitan prvi dojam već svi znamo, a uz Carwiz vozila on će biti najbolji.

Što možete više zaželjeti boljoj polovici nego sigurnost putovanja gdje god se nalazili?

Nastavite Valentinovo svojim kulinarskim umijećem ili pak svojim vještinama naručivanja hrane na kućna vrata, kako god vam je draže.

Prigušena svijetla, uređen blagovaonski stol, pokoja svijeća i muzika koju oboje volite je sve što vam treba za idealnu večeru.

I ono što je najbolje – budući da ste kod kuće smijete i popiti koju čašicu alkoholnog pića (naravno, ako se stariji od 18).

NEŠTO DRUGAČIJE PUTOVANJE

Do sada ste Valentinovo koristili kao bijeg iz svakodnevice i priliku za istraživanje novih destinacija? Neka je tako i ove godine! Odaberite odlazak u prirodu, posjet obližnjem mjestu ili bijeg na more. Što god odabrali mi imamo vozilo za svaku prigodu.

Kako biste stvarali nova iskustva osmislite zajednički piknik a pogled na grad uz topli napitak i jelo iz sigurnih Carwiz vozila je uvijek romantično najbolja ideja.

Neka vam i ovo Valentinovo bude posebno uz Carwiz vozila! Više saznajte na www.carwiz.hr/rezervacije, pozivom na broj +385 1 4094 444 ili putem maila [email protected]

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »