Putujte sigurno s Carwizom!

Prednosti poslovanja sa stručnjacima za putovanja.
Putujte sigurno s Carwizom!

U Carwizu naš je prioritet stvarati nezaboravna iskustva – uvijek i svugdje. Baš zbog toga za naše klijente smo osmislili bezbroj pogodnosti.

Od samog početka vašeg najma uz vas je naše ljubazno osoblje koje uz vašu pomoć kreira najbolju ponudu oblikovanu prema svim vašim potrebama.

Kako biste bili sigurni za vas smo pripremili i online check in uslugu, kao i tehničku podršku koja vam je na raspolaganju od 0-24 svih 7 dana u tjednu.

Kako biste birali najsigurniji prijevoz svako vozilo dodatno dezinficiramo, a uveli smo mogućnost i beskontaktnog preuzimanja vozila u bilo kojoj od čak 10 poslovnica u Hrvatskoj.

 Odaberete li poslovnu ponudu, dugoročni najam koji prati sve vaše potrebe za vas brinemo o vašem vozilu – od registracije, do zamijene guma pa sve do obavljanja tehničkog pregleda vozila i upravljanja štetama.

 Zapnete li na putu, ne brinite jer Carwiz je uz vas. U svega nekoliko sati rješavamo vaše probleme, a na vašu lokaciju ćemo dovesti novo vozilo – u potpunosti sigurno i spremno za stvaranje novih, nezaboravnih iskustava.

 

Sve o našoj poslovnoj ponudi saznajte online, putem maila [email protected] ili pozivom na broj 00385 1 4094 451.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »