PRESALE uz popust na sve godišnje članarine u OrlandoFit centru Kaptol!

U OrlandoFit centru te očekuje nevjerojatni popust na sve godišnje članarine!
PRESALE uz popust na sve godišnje članarine u OrlandoFit centru Kaptol!

Povodom otvorenja novog fitness centra u Kaptolu očekuje vas PRESALE koji će trajati do samog otvorenja centra. Požuri i iskoristi popust od 25% do nedjelje 19.09., nakon čega će sve do datuma otvaranja popust biti 20%!

Potpuno preuređen i adaptiran suvremeni fitness centar smješten u samom srcu metropole, nedaleko od glavnog gradskog trga, uskoro nam otvara svoja vrata. Nova i veća kvadratura od gotovo 1300m2 sastojat će se od luksuznog i suvremenog dizajna te jedinstvenog interijera. Cijela unutrašnjost je reorganizirana kako bi dobili još funkcionalniji i inovativniji fitness s bogatijom ponudom i sadržajem.

Kroz cijelo ljeto, odnosno puna 3 mjeseca danonoćno traju radovi na adaptaciji i proširenju OrlandoFit fitness centra u Kaptolu… Dodatnih 500 m2 donosi nove svlačionice s integriranim saunama, nove dvorane i zone vježbanja, nove podove, rasvjetu i nadopunjenu opremu. Učinili smo gotovo nemoguće u tako kratko vrijeme..“ rekao je vlasnik Orlando Fitness Grupe Orlando Lopac.

Uz prošireni GYM, novi centar bit će opremljen i novim cardio trenažerima, samohodnim trakama, zračnim biciklima i nebrojenom količinom rekvizita za funkcionalni trening te uz novu dvoranu za grupne programe na 80m2, od sada ćete moći uživati i u potpun novim saunama.

UVJETI AKCIJE:

  • Popust na sve godišnje članarine bit će promjenjiv kako će se bližiti otvorenje:

    Od 13 - 19.09.2021 do 25%
    Od 20.09.2021 – pa sve do datuma otvaranja do 20%

  • Aktivacija kupljene članarine moguća je do kraja listopada!

  • Moguće je plaćanje je gotovinom ili karticom!

  • Mogućnost plaćanja je na recepciji centra i putem Interneta!

Veselimo se zajedničkim izazovima u fitnessu OrlandoFit Croatia u Kaptolu!

Sve informacije o uvjetima akcije i cjenik možete pogledati ovdje

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »