Ponosni smo nositelj oznaka sigurnog boravka u Hrvatskoj

Carwiz rent a car ponosni je nositelj sigurnosne oznake Svjetskog vijeća za putovanja i turizam WTTC i nacionalne sigurnosne oznake Safe Stay in Croatia.
Ponosni smo nositelj oznaka sigurnog boravka u Hrvatskoj

Carwiz rent a car od sada je i službeno nositelj oznaka sigurne turističke ponude u Hrvatskoj čiju sigurnost potvrđuje oznaka Svjetskog vijeća za putovanja i turizam WTTC i nacionalna sigurnosna oznaka Safe Stay in Croatia.

 S ovim dvjema oznakama, svjetskom i nacionalnom, turistima omogućujemo turističku ponudu u kojoj se primjenjuju Protokoli za siguran boravak u Hrvatskoj.

To znači kako se Carwiz rent a car ovim oznakama identificirao u skladu s propisanim preporukama Stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) ali i preporukama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC).

Dva priznanja, ono na svjetskoj i nacionalnoj razini rezultat su kontinuiranog rada i brige o klijentima i zaposlenicima o čijem zdravlju skrbimo od početka pandemije kada smo diljem svijeta s franšiznim partnerima pokrenuli „Clean and disinfected“ oznaku koja garantira najviše ostvarene propisane interne procese.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »