Najizazovnija ali i najhumanija godina je iza nas

Pogledajte presjek 2020. godine
Najizazovnija ali i najhumanija godina je iza nas

Krajem godine 2019. nazdravljajući šampanjcem zavidnoj brojci od 1.700 krugova oko planete Zemlje ostvarenih s Carwiz vozilima nismo se nadali da će 2020. biti toliko poslovno zahtjevna.

Dočekali smo i tu 2020. punu elana i s osmjehom na licu ali i s velikim poslovnim planovima od kojih smo mnoge gotovo i realizirali, prije svega nastup na najvećim svjetskim showovimaLas Vegas, Berlin, London.

Planove nam je kao i mnogima pomrsila korona, nepoznati virus koji je cijeli svijet u samo nekoliko tjedana natjerao u potpuni lockdown.

Promjena strategije, strah i briga o najbližima, zaposlenicima i klijentima je postala naša svakodnevica koju smo uspješno riješili prvi na tržištu – dodatna dezinfekcija svih vozila, posebna zaštita za sjedala vozača, volan, ručicu mjenjača.

 

Ubrzo smo uveli i beskontaktno preuzimanje vozila, osigurali našim zaposlenicima rad od kuće, apelirali našim klijentima da i oni budu odgovorni i neka ostanu doma. Kako bismo osim naših klijenata potaknuli i druge poslodavce pokrenuli smo i kampanja „Stay home“ zajedno s našim franšiznim partnerima.

 

Osim apela, našim klijentima smo pružali podršku u teškim vremenima i „novom normalnom“.

Unatoč teškim vremenima Carwiz tim je radio „punom parom“ na novoj poslovnoj strategiji i novim partnerstvima što je rezultiralo s novim partnerstvom u Češkoj ali i priznanjem za naš mukotrpan rad:

Kako bismo osigurali vozila za sve potrebe naših klijenata nudili smo sve kategorije - od malog gradskog vozila pa sve do kombi vozila za siguran put na posao i neizbježne aktivnosti.

Sva naša djelovanja postavila su nas u poziciju partnera koji zna kako reagirati u nepredvidivim vremenima i kako postaviti svoje poslovanje:

Osim čestih savjeta – kako se ponašati za vrijeme pandemije, što ne činiti i čega se svakako pridržavati zahvaljujući zdravoj poslovnoj klimi, dobrim odnosima i profesionalnosti uspjeli smo u Grčkoj svoju franšiznu mrežu proširiti na novih čak deset podfranšiznih ugovora i to na jednim od najatraktivnijih turističkih lokacija.

Sam kraj godine smo dočekali uz potres koji je nanio ogromnu materijalnu štetu Petrinji, Sisku, Glini i svim okolnim mjestima, kada su naši zaposlenici i ovog puta pokazali svoje veliko srce, organizirali se i volontirali, razvozili hranu, odjeću, obuću, pružali pomoć i međusobno se bodrili.

  1. naučila nas je mnogo toga, a prije svega da uz pravi tim samo nebo je granica. 2021., Carwiz je spreman za sve izazove i željno iščekuje prva putovanja jer ipak smo eksperti za sigurnost na cesti i stvaranje iskustava.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »