Kupite Carwiz franšizu i rastite!

Postanite i vi dio Carwiza koji nudi potpuno novi franšizni sustav vođen od strane iskusnih stručnjaka u rent a car industriji!
Kupite Carwiz franšizu i rastite!

Carwiz franšizna mreža posluje u 20 zemalja diljem svijeta, a svaki naš franšizni partner implementirajući Carwiz standarde u kvalitetu usluge i način djelovanja, zadržava samostalnost svojega poslovanja.

Osigurajte si efikasno i fleksibilno poslovanje uz našu podršku kako bi dobili priliku usredotočiti se na kvalitetno poslovanje na svojem tržištu. Svim našim franšiznim partnerima nudimo prepoznatljiv brend spreman za poslovanje, najam provjerenih softvera, prilagođavanje web stranice te sve potrebne promotivne materijale. Iskoristi potpunu podršku u svim operativnim i strateškim aspektima poslovanja, a svojem timu omogući kompletnu obuku u vođenju rent-a-car poslovanja na Carwiz način.

Iskoristi opsežnu uslugu podrške, mentorstvo i povjerenje koju ti pruža Carwiz, kada i gdje je to potrebno.  

Postanite i vi dio Carwiz franšizne mreže jer smo:

  • Transparentni i pristupačni!
  • Uvijek idemo korak dalje!
  • Kreativni i inovativni!
  • Usuđujemo se biti drukčiji!
  • Ostvarujemo rezultate!
  • Društveno odgovorni!

Zakažite svoj sastanak već danas na [email protected], sjednite s nama i dogovorite model koji odgovara svim vašim potrebama.

Više informacija možete saznati ovdje.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »