Carwizu dodijeljeno priznanje za izvrsnost u brendiranju

Superbrands partner dodijelio priznanje za godinu 2019./2020.
Carwizu dodijeljeno priznanje za izvrsnost u brendiranju

Unatoč jednoj od najizazovnijih godina u kojoj se našla ne samo industrija putovanja, već cijeli svijet ostvarili smo zavidne rezultate i stoga primili priznanje za izvrsnost u brendiranju.

Zbog globalne pandemije primjenjivali smo komunikacijske i poslovne modele koji su drugačiji od svih izdanih udžbenika i dosadašnjeg iskustva, dok istovremeno iz Superbrandsa stiže posebno priznanje za našu dosljednost, viziju i brendiranje.

Kada u godini koja je sve samo ne uobičajena primite priznanje za izvrsnost to je doista velika stvar. Iznimno sam ponosna na cijeli tim ali i sve kolege izvan našeg odjela jer ovo je nagrada koju smo osvojili zajedno poslovnim zaokretom koji je uslijedio zbog korona krize. Ponosna sam na svoj tim i veselim se daljnjim projektima.“, dodala je Barbara Mrkić, direktorica marketinga CARWIZ rent a cara i Carwiz Internationala.

Superbrands je međunarodna organizacija koja posljednjih 20 godina identificira i imenuje iznimne brendove na lokalnoj razini i po principu „invitation only“ čiji je ponosni partner i Carwiz rent a car.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »