Carwiz Turska nastupa na najvećem sajmu Istočne Europe – EMITT

U Istanbulu počinje međunarodni sajam za Istočnu Europu.
Carwiz Turska nastupa na najvećem sajmu Istočne Europe – EMITT

Carwiz Turska predstavit će se Istočnoj Europi na 24. turističkom sajmu u Istanbulu, EMITT-u, koji će se održati od 30. siječnja do 2. veljače 2020. u Istanbulu.

Za vrijeme trajanja sajma Carwiz Turska će sa svojim posjetiteljima podijeliti iskustva, znanje, stvarati nove poslovne dogovore i isticati prednosti Carwiz franšiznog modela poslovanja trenutno prisutnog u 20 zemalja.

Franšiznim partnerima iz Turske u petak 31. siječnja pridružit će se i podrška iz Carwiz centralne jedinice u Zagrebu na čelu s osnivačem i direktorom Krešimirom Dobrilovićem, kao i globalna direktorica marketinga Barbara Mrkić te Frane Herceg, franchise manager Carwiz Turske koji je od samog početka poslovnog odnosa do danas njihov oslonac i mentor.

Dolaskom predstavnika Carwiz Hrvatske na Sajam predviđeni su radni sastanci i susreti s potencijalnim partnerima, dok ovaj nastup Turske na Sajmu ujedno predstavlja i prvo samostalno izlaganje franšiznog partnera CARWIZ rent a cara:

Carwiz Turska su jedni od naših prvih franšiznih partnera i vrlo mi je drago kada ih vidim kao samostalne izlagače jer ovo je zajednički uspjeh  - mi smo njihovi mentori i savjetnici, ali moram naglasiti kako smo i mi u Carwizu kao davatelj franšize od prvog dana s njima učili, savladavali poslovne izazove i bilježili uspjehe.“, dodao je Frane Herceg, franchise manager zadužen za Carwiz Tursku.

Specijalizirani sajam za Istočni mediteran, EMITT, godišnje obiđe gotovo 60.000 posjetitelja na čak 1.200 izložbenih prostora. Posjetitelji mogu prisustvovati i brojnim predavanjima o novitetima i budućnosti turizma u Turskoj i regiji, kao i o predviđenim događanjima na tržištu industrije putovanja. Iz organizacije pak ističu kako je sajam namijenjen pravnim i fizičkim osobama zbog svoje specifičnosti da posjetiteljima osim novih poslovnih dogovora tijekom četiri dana trajanja nudi i brojne edukacije, kao i konstruktivne panel rasprave i predavanja u kojima sudjeluju ugledni stručnjaci za turizam i industriju putovanja.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »