CARWIZ rent a car u obveznu proceduru uvodi dodatnu dezinfekciju svih vozila

Vozila će se dodatno dezinficirati, a sjedala, volan i ručica mjenjača bit će zaštićeni jednokratnom folijom.
CARWIZ rent a car u obveznu proceduru uvodi dodatnu dezinfekciju svih vozila

Širenjem coronavirusa manje se i opreznije putuje, unatoč tome, svakodnevne aktivnosti poput odlaska na posao nisu odgodive zbog čega je neophodno voditi računa o prevenciji propisanoj od strane stručnjaka:

Razmišljajući kako našim klijentima omogućiti sigurno i bezbrižno putovanje posegli smo za savjetima stručnjaka o prevenciji širenja virusa COVID-19. Jedan od načina širenja je dodir predmeta i površina izloženih virusu što je bio pokazatelj da dodatne mjere moraju biti poduzete.”, objasnio je svoju odluku Krešimir Dobrilović, osnivač i vlasnik Carwiz rent a cara.

U Carwizu je osim dosadašnjeg osnovnog održavanja vozila nakon svakog klijenta uključena i temeljita dezinfekcija vozila,  dok će sjedala, volan i ručica mjenjača biti dodatno zaštićeni jednokratnom folijom

S ciljem prevencije virusa do daljnjega u obveznu procedure uključujemo i dodatnu dezinfekciju vozila, dok će svakom klijentu u vozilu biti dostupna i dezinfekcijska tekućina za korištenje prema potrebi.”, nadodaje Dobrilović.

Ovim potezom podizanja brige o klijentima najam vozila postaje sigurnija opcija od javnog prijevoza, dok će same mjere predostožnosti biti na snazi sve dok postoji opasnost za širenjem virusa:

Unatoč predviđanjima o turističkom podbačaju smatramo kako će odabir destinacije, smještaja i prijevoza ovisiti o detaljima, ali da neće izostati. Sigurnost i usluga postaju imperativ putovanja na uštrb cijene, a naš je cilj pružati samo nezaboravna iskustva – uvijek i svagdje.”, zaključio je Dobrilović.