CARWIZ rent a car ponosni sponzor skijaške senzacije na Sljemenu

Počinje šesnaesto izdanje skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“.
CARWIZ rent a car ponosni sponzor skijaške senzacije na Sljemenu

CARWIZ rent a car je ponosni sponzor šesnaestog izdanja „Snow Queen Trophy“, utrka Audi FIS skijaškog kupa koja će se održati 3. i 6. siječnja 2021. u Zagrebu.  

Hrvatski skijaški savez je prvu žensku slalomsku utrku organizirao 2005. i ubrzo Sljeme nametnuo kao nezaobilazno mjesto skijašica Svjetskog kupa. Tri godine kasnije, 2008., ženskoj se utrci pridružuje i muški skijaški vrh.

Ove godine natjecanje najboljih svjetskih slalomašica i svjetskih slalomaša održat će se po nešto drugačijim uvjetima nego što smo do sada navikli, bez gledatelja baš kao i bez izvlačenja startnih brojeva pred mnoštvom navijača.

Utrka snježnih kraljica, počinje u nedjelju 3. siječnja 2021. s početkom prve vožnje u 12:30 sati i druge u 16:00, dok će skijaši, snježni kraljevi, svoje snage odmjeriti u srijedu 6. siječnja, s početkom prve vožnje u 12:15 i druge u 15:30.

Nedugo nakon osnivanja, „Snow Queen Trophy“ postaje jedna od najgledanijih utrka Svjetskog kupa što pripisuje svojim posebnostima jer jedino na sljemenskim utrkama pobjednica i pobjednik osvajaju krunu i proglašavaju se snježnom kraljicom i snježnim kraljem.

Ovu utrku više su puta skijaši i gosti nazvali  „utrkom s najboljom atmosferom“, a o njezinoj uspješnosti govori i prestižan ulazak Snow Queen Trophy utrke u Club 5 Ski Classics, udruženje tradicionalnih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa, čime je organizacija  Hrvatskog skijaškog saveza uz bok vodećih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa.

Pratite žensku i mušku utrku na nacionalnoj televiziji i budite uz najbolje skijaše i skijašice 3. i 6. siječnja kako biste stvarali najbolja zimska iskustva.

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »