Carwiz rent a car razgovarao je s osnivačicom i direktoricom Women in Adria, Ivanom Matić

Carwiz rent a car je razgovarao s osnivačicom i direktoricom Women in Adria, Ivanom Matić koja uz SMART poslovnu ponudu s lakoćom rješava svaki poslovni izazov.
Carwiz rent a car razgovarao je s osnivačicom i direktoricom Women in Adria, Ivanom Matić

Uoči obnavljanja ugovora za dugoročni najam vozila u Carwiz rent a caru razgovarali su s Ivanom Matić, osnivačicom i direktoricom Women in Adria, te Carwizovom poslovnom suradnicom koja već drugu godinu za redom odabire SMART poslovnu ponudu.

Žene u businessu, s lijeva na desno: Nataša Kalauz, poduzetnica s višegodišnjim iskustvom u povezivanju hrvatskih i inozemnih poduzetnika, te izvršna direktorica WWF Adrije, Ivana Matić, osnivačica i CEO Women in Adria, Barbara Mrkić, direktorica marketinga Carwiza i Carwiz Internationala

Kako se poslovanje koje se bazira na eventima i komunikaciji licem u lice prilagodilo novoj situaciji, što joj pomaže u svakodnevnom obavljanju poslova, koje joj je najdraže vozilo i bez čega ne može je otkrila majka troje djece koja uz sve privatne obaveze, čini nam se, s lakoćom doskoči i svakom poslovnom izazovu.

  1. Što vam najviše nedostaje iz života prije korone? 

Jako nam nedostaju događaji uživo s našim članicama. S druge strane, korona nam je normalizirala evente online i sad imamo barem jedan tjedno i time pružamo ogromnu vrijednost članicama u ovim teškim uvjetima. Sigurno ćemo nastaviti s njima, ali i događajima uživo.

  1. Koja je vaša omiljena destinacija i zašto? 

Nemam neku posebnu destinaciju, mi za jedan dan odemo na event i isti dan se vratimo što je plus naše zemlje i uvijek kažemo članicama da je njima ljepše u malom gradu nego nama u Zagrebu. Moram ipak istaknuti Short Friday evente koje smo sad počeli raditi jer su jedini bili mogući. Već smo obišle skoro sve wellnesse u Hrvatskoj,  prošli tjedan smo bile u Zadru i Splitu. Posao ne pita. Članice nam kažu: Prijavljujem se za sljedeći i svaki koji će biti

Privatno - Pag koji nam je ljetna baza.

  1. Poslovna ste žena, osnivačica i CEO Women in Adria u Hrvatskoj čiji način života uključuje brojne sastanke, kako ste se prilagodili novonastaloj situaciji?

Trenutno je vlastito vozilo najbolja zaštita, a Carwiz mi je omogućio da ne moram razmišljati o servisima, registraciji… 

  1. Volite li više putovati sami ili u društvu?

Na posao i s posla sama jer se mogu pripremiti za posao, smiriti nakon posla, obaviti telefonske razgovore…

Na put s curama iz ureda jer onda pričamo sve što nismo stigle u uredu.

  1. Koja  vozila su vam najdraža?

Trenutno imamo Opel Astru karavan kako bi mogle voziti sve stvari za evente.

Moj sljedeći je neki SUV.

  1. Što se obavezno nalazi na vašoj play listi za vrijeme vožnje?

Nemam ja vremena raditi play liste, ja imam troje djece. Slušam Enter ili Otvoreni.

  1. Kada ne putujete sami, jeste li DJ ili taj zadatak s lakoćom prepuštate nekom drugom? 

Prepuštam.

  1. Bez kojih pet stvari ne krećete na putovanje?

Ako je duže od 2 dana, onda obavezno nosim opremu za trčanje.

  1. Uđemo li sada u vaše vozilo, što ćemo zasigurno naći?

Barem 5 pari cipela.

  1. Koja vam je najdraža funkcija novih automobila bez koje ne možete?

Automatski mjenjač.

  1. Što je prema vašem mišljenju najbolje što se nudi a povezano je s vozilima?

Dugoročni najam vozila je osobito u ovim uvjetima jako korisna stvar jer se ugovor može raskinuti brzo u slučaju promjene okolnosti, može se sklopiti novi ugovor za drugi automobil i slično.

 

 

 

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »