CARWIZ rent a car sponzor skijaške senzacije na Sljemenu

Počinje petnaesto izdanje skijaškog kupa „Snow Queen Trophy“.
CARWIZ rent a car sponzor skijaške senzacije na Sljemenu

CARWIZ rent a car je ponosni sponzor petnaestog izdanja „Snow Queen Trophy“, utrka Audi FIS skijaškog kupa koja će se održati 4. i 5. siječnja u Zagrebu.  

Hrvatski skijaški savez je prvu žensku slalomsku utrku organizirao 2005. i ubrzo Sljeme nametnuo kao nezaobilazno mjesto skijašica Svjetskog kupa. Tri godine kasnije, 2008., ženskoj se utrci pridružuje i muški skijaški vrh.

Nedugo nakon osnivanja, „Snow Queen Trophy“ postaje jedna od najgledanijih utrka Svjetskog kupa što pripisuje svojim posebnostima jer jedino na sljemenskim utrkama pobjednica i pobjednik osvajaju krunu i proglašavaju se snježnom kraljicom i snježnim kraljem.

Ovu utrku više su puta skijaši i gosti nazvali  „utrkom s najboljom atmosferom“, a o njezinoj uspješnosti govori i prestižan ulazak Snow Queen Trophy utrke u Club 5 Ski Classics, udruženje tradicionalnih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa, čime je organizacija  Hrvatskog skijaškog saveza uz bok vodećih organizatora utrka FIS Svjetskog kupa.

Ove godine natjecanje najboljih svjetskih slalomašica, snježnih kraljica, počinje u subotu 4. siječnja 2020. s početkom prve vožnje u 13 sati i druge u 16:15, dok će skijaši, snježni kraljevi, svoje snage odmjeriti dan poslije, u nedjelju 5. siječnja, s početkom prve vožnje u 14:15 i druge u 17:40.

Pratite nas na Facebooku jer vas mi i ove godine u suradnji sa Savezom vodimo na skijaški spektakl kako biste bodrili najbolje svjetske skijašice i skijaše i stvarali nezaboravna zimska iskustva.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »