Posebne ponude

Tko Carwiz bira, uvijek profitira!

S Carwizom i atraktivnim cijenama putuj bez dodatnih briga!

Tko Carwiz bira, uvijek profitira!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

 Jeste li ikada unajmili manje vozilo i odvezli se na neko novo putovanje, a da ste pritom ulovili odličnu cijenu najma vozila i profitirali? Od sada je i to moguće!

Kako bi vaše putovanje bilo opušteno i sigurno, a prije svega povoljno, CARWIZ je pripremio posebne cijene najma vozila.

Unajmite svoje vozilo već od 110 kn/dan i krenite u nove jesenske avanture.

Cijena najma uključuje:

  • najam najmanje kategorije vozila (Fiat 500 ili slično) uz minimalno trajanje od 3 dana,
  • neograničenu km,
  • smanjenje odgovornosti za štetu ili krađu vozila (CDW & TP)
  • PDV 25%.         

Početak jeseni i lagani pad temperatura idealan je za razgledavanje neotkrivenih destinacija, guštanje u prirodi i stvaranje nezaboravnih iskustava. Smanjene gužve će mnoga poznata turistička mjesta pretvoriti u pravo romantično odredište u kojima ćete definitivno napuniti baterije za nadolazeću zimu.

Napiši i ti svoj jesenski plan, a uz CARWIZ uvijek si u profitu! Krenite na novo putovanje i iskoristite atraktivne cijene vozila, dostupne online, putem maila [email protected] ili pozivom na broj +385 1 4094 444

Unajmi svoje vozilo već danas i profitiraj!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »