Posebne ponude

Sutra putujem! A ti?!

Putovanja uz čak 40% niže cijene.

Sutra putujem! A ti?!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Duži dani i ljepše vrijeme zovu nas na toliko željena putovanja. Prilikom planiranja putovanja uz kontinuiranu informiranost najvažniji je odabir sigurnog prijevoza.

Ako ne postoje ograničenja u kretanju, na put krenite vozilom iz Carwiz flote jer ne samo da vam nude zaštitu od izlaganja zarazi već i skraćuju trajanje putovanja u odnosu na javni prijevoz.

Kraće putovanje vrlo je važna stavka u vrijeme negativnih testova i njihovog roka valjanosti, te izvrstan način za brzi dolazak na omiljenu vam destinaciju.

Stoga, mi sutra putujemo! Krenite i vi s nama na putovanje jer pripremili smo atraktivne cijene vozila snižene čak do 40 posto koje su dostupne online, putem maila [email protected] ili pozivom na broj +385 1 4094 444.

 O PONUDI:

  • do 40% popusta na najam svih vozila i na svim Carwiz lokacijama u Hrvatskoj
  • ponuda vrijedi za sve rezervacije od travnja 2021.
  • ponuda vrijedi za sve kratkoročne najmove

P.S. Ne znaš kuda bi krenuo? Inspiriraj se s našim putovanjima koja provjereno stvaraju najbolja iskustva. 

HAMAG
Izjava o sufinanciranju
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija”

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »