Posebne ponude

Plati manje, vozi više!

Kratkorajna ponuda – samo za rezervacije napravljene od 01.- 15.07.

Plati manje, vozi više!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Upgrade-aj se i za cijenu A4 odvezi A6 Avant!

Za one koji sigurnost, udobnost i eleganciju žele na najvišoj razini predstavljamo posebnu ponudu – rezerviraj svoj Audi A4 i odvezi se u elegantnom A6 Avant modelu!

Kako su nam temperature sve više, tako je i CARWIZ ljeta ponuda sve veća! Uskoči i ti u more super ponuda i za svoje sljedeće putovanje ugrabi veće i luksuznije vozilo po cijeni manjeg!

Osiguraj si ljeto iz snova, ponesi sve što želiš jer ti za cijenu Audi A4 modela dajemo besplatnu nadogradnju za veći i luksuzniji automobil za cijelu obitelj!

Odaberite:

 

Vozite:


Audi A4

 

Audi A6 Avant

*Napomena: ponudu možete iskoristiti od 01.07.2022. do 15.07.2022., ovisno o dostupnosti više kategorije.

Izvana sportski elegantan, unutra kultivirano prostran – udoban A6 Avant svojim optimiziranim koncveptom nudi više slobodnog prostora i garantira udobnost prilikom svakog putovanja, a svojom modernim dizajnom ostavlja glamurozan dojam te postavlja nove standarde u luksuznoj klasi vozila.

Požuri i na ljetnom putovanju osjeti sigurnost i elegnaciju, potraži svoju ponudu na web stranici, pozivom na broj +385 1 4094 444, putem e-maila [email protected] ili osobnim dolaskom u jednu od naših Carwiz poslovnica.