Posebne ponude

Nemoj samo sanjati putovanja, putuj!

Počele su pripreme za nove avanture i stvaranje novog iskustva!

Nemoj samo sanjati putovanja, putuj!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Sve što smo prije mogli, u ove dvije godine smo preselili u svoje domove, oni su postali naši uredi, naše škole i mjesta za druženje. No, naravno, i dalje smo neprestano maštali o novom putovanju i vremenu kada ćemo moći bezbrižno lutati svijetom puneći baterije.

Kako nam je hladna zima polako zatvorila svoja vrata, a ulice je obasjalo sunce i mirisno proljetno cvijeće, rado se prisjećamo najljepših destinacija koja oduvijek želimo posjetiti. Vjerujemo da ste i vi, poput nas, željni otkrivanja novih proljetnih avantura!

Pa, našem maštanju je napokon došao kraj! Sada je pravo vrijeme za planiranje putovanja, više ne moramo samo sanjariti o novim destinacijama, naše planiranje će se ovoga puta i ostvariti.

Zato, napiši i ti svoj plan za proljeće, a uz Carwiz uvijek je lagano i isplanirati putovanje!

Stoga, mi ponovno putujemo! Krenite i vi s nama na putovanje jer pripremili smo atraktivne cijene vozila, dostupne online, putem maila [email protected] ili pozivom na broj +385 1 4094 444

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »