Posebne ponude

Najniža cijena, crno na bijelo!

Iako svijet nije crno-bijeli, iako postoji i više od 50 nijansi sive, najbolja ponuda može biti samo jedna, i to je crno na bijelo. Citroën C3 već od 145 HRK/dan, PDV uključen.

Najniža cijena, crno na bijelo!

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Kada se probudi želja za putovanjima, osim slatke brige oko planiranja, morate misliti i na troškove zbog kojih često na kraju i odustanete?

Kako bi vaše putovanje bilo udobno i sigurno, a prije svega povoljno, Carwiz je za lipanj pripremio posebne cijene najma vozila.

Usporedite cijene prijevoza drugim sredstvima transporta i uvidjet ćete da vam rent a car pruža najbolji omjer cijene i kvalitete putovanja! Uživajte u slobodi vlastitih odluka, odaberite društvo koje vam odgovara, posjetite mjesta koja ste oduvijek željeli posjetiti. Nova iskustva stvarajte uz Carwiz!

Posjetite nas u poslovnicama i na webu, a u periodu do 14. lipnja razveseljavamo vas ponudama u sklopu naše lipanjske akcije.

Za vas izdvajamo:

 

Akcijska cijena / dan*

Citroën C3

145 HRK

Ford Focus

185 HRK

Hyundai Kona

235 HRK

* Cijene uključuje osnovno pokriće i PDV.

Uživajte u putovanjima uz Carwiz rent a car!


Vozilo možete preuzeti u nekoj od CARWIZ rent a car poslovnica:


Za više informacija nazovite na broj +385 1 4094 444 ili pošaljite upit na [email protected]

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »