Inspiracije

Vikendom u restoran

Donosimo vam nekoliko mjesta za najbolji ručak u Zagrebu i okolici.

Vikendom u restoran

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Početkom ožujka dočekali smo i blago popuštanje mjera, te ponovno otvaranje restorana što je idealna prilika za provođenje ovih još uvijek zimskih i hladnih ali sunčanih dana na otvorenom.

VUGLEC BREG

Na samo 55 kilometara od Carwiz poslovnice čeka vas iskustvo za sva vaša čula. Uz savršenu hranu na Vuglec bregu čeka vas i vinarija koja je neodvojivi dio turističkog sela „Vuglec breg“, a o čijoj kvaliteti vina i pjenušaca govore i brojne nagrade.

Posjetite li Vuglec breg neka to bude više od ručka u prirodi – posjetite vinariju i kroz degustaciju će vam izvrsni domaćini ispričati kako je koje vino nastalo, a s obzirom da nude chardonnay, rajnski rizling, graševinu, sauvignon, žuti muškat, zeleni silvanac, crni pinot, frankovku i cabernet sauvignon vjerujemo da će i nepce onih najzahtjevnijih biti zadovoljni. Umorite li se od degustacije znajte da možete birati između čak šest različitih smještaja simpatičnih zagorskih imena- kuća Imbra, Mica, Jana, Lac, Dragec ili Jagica.

Kako bi i najmlađi posjetitelji bili zadovoljni odaberite za svoje dijete jednu od mogućnosti koje ovo mjesto pruža – potragu za blagom, dječje igralište, jahanje ponija i mala farma s domaćim životinjama.

Krenite iz Carwiza i stvarajte najbolja iskustva seokskog turizma. Više saznajte na:https://www.vuglec-breg.hr/index.html, a rezerviraj svoje vozilo na https://www.carwiz.hr/hr/rezervacija/

 

IZLETIŠTE ZELENJAK

Želite li ukusnu domaću hranu po uzoru na jela naših baka ne trebate tražiti dalje! Posjetite Izletište Zelenjak ili među Zagrepčanima u žargonu poznato kao „Mamić“ koji vam nudi od domaće juhe s domaćim rezancima, pohanog, pečenog i kuhanog mesa pa sve do nezaobilaznog bakinog kolača.

Iz Carwiz poslovnice u podsljemenskoj zoni smjestila se jedna od najboljih bakinih kuhinja. Više saznajte na: https://www.facebook.com/izletistezelenjak/, a rezerviraj svoje vozilo na https://www.carwiz.hr/hr/rezervacija/

 

SEOSKI TURIZAM KEZELE

Obitelj Kezele donosi vam dašak povijesti – od provjerene recepture domaće kuhinje, uređene drvene kućice stare preko 100 godina, uzgoja domaće hrane pa sve do pravog doživljaja seoskog gospodarstva koje nudi prekrasan pogled na vinograde, štale s domaćim životinjama i etnografsku zbirku s čudesnim starinama.

Na svega 5 kilometara od zagrebačke Carwiz poslovnice čeka vas autohtona moslavačka sorta škrlet, ali i ogralište, konji pasmine hrvatski posavac, dok za rekreativce nude šetnicu i biciklisitčku turu kroz šumu do jezera.

Do mjesta, kako kažu, dobrih ljudi, dobre hrane i dobrog vina krenite već ovog vikenda i stvarajte najbolja domaća iskustva.

Više saznajte na: http://www.kezele-vino.hr/, a rezerviraj svoje vozilo na https://www.carwiz.hr/hr/rezervacija/

Poslušajte savjetnike za putovanje i iz najbliže Carwiz poslovnice krenite u istraživanje domaćih vinogradskih sorti, domaće hrane, a dobro je znati, ako vas omami sunce i degustacija kako neke od naših odabranih lokacija nude smještaj za sve svoje goste kako biste u prometu bili odgovorni.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »