Događanja 

Advent u Zagrebu: još više lokacija i još bogatija ponuda

Od 30. studenog do 2. siječnja sve posjetitelje adventa u Zagrebu očekuje pregršt gurmanskih i glazbenih poslastica.
CARWIZ rent a car - Advent u Zagrebu: još više lokacija i još bogatija ponuda

Ovog vikenda u Zagrebu počinje Advent u Zagrebu s pregršt zanimljivosti i noviteta. Kao i prethodnih godina posjetitelji će moći uživati na raznim lokacijama gdje ih čekaju neki stari, ali i novi sadržaji.

Fuliranje na Strossmayerovom trgu

Na ovogodišnjem adventskom fuliranju posjetitelji će uživati u gastronomskim delicijama u više od trideset adventskih kućica, 16 nastupa uživo, 35 DJ nastupa, a za sam kraj adventa predviđen je i spektakularan doček Nove godine.

Advent na Zrinjevcu

Želite li ovog adventa svoje najmilije darivati s unikatnim darom ili djelom umjetnika svakako posjetite Zrinjevac koji uz umjetnine pruža i zaboravljene zagrebačke specijalitete poput štrukli i krpica sa zeljem.

Advent na Europskom trgu

Zagreb ovog adventa pruža još jedan umjetnički i alternativni kutak, i to na Europskom trgu gdje svi posjetitelji mogu uživati u raznovrsnosti koncerata, filmova na otvorenom, izložbama i urbanoj zabavi.

Božićna bajka

Na svega nekoliko koraka od Europskog trga čeka vas Božićna bajka na Trgu bana Josipa Jelačića. Na samom Trgu osim gastronomske ponude bit će izloženi i brojni drveni ukrasi, suveniri grada Zagreba i ručni rad.

Advent u Oktogonu

U najpoznatijom prolazu u centru grada, Oktogonu, posjetitelji će se moći fotografirati s divovskim orašarima, ovogodišnjom blagdanskom inspiracijom mnogih svjetskih brendova.

Advent u tunelu

Tunel Grič već se tradicionalno svakog adventa pretvara u božićnu bajku s prigodnim ornamentima i instalacijama.

Advent u Klovićevim dvorima

Advent „BAŠ NAŠ“ u Klovićevim dvorima ove godine s gastronomskom ponudom poznatih restorana postaje odredište za sve gurmane pod nazivom BAŠ NAŠ. Osim gastronomske ponude, posjetitelji će moći uživati i u glazbenim nastupima, te nezaobilaznom kuhanom vinu. 

Filmski advent na Tuškancu, Advent na Strossu, advent kod Hrvatskog narodnog kazališta, advent u Maksimiru

Na Tuškancu će se ovog adventa prikazivati blagdanske priče na filmskom platnu, dok je Stross rezerviran za romantične šetnje s pogledom na grad i odličnu atmosferu, ukusna jela, koncerte, nastupne, ali i dječje likovne radionice koje će se održavati vikendima. Jedna od nezaobilaznih lokacija je i Hrvatsko narodno kazalište s bogatim repertoarom, kao i advent u park šumi Maksimir na korak od gradske vreve gdje vas očekuju radionice, večernji koncerti, fotoinstalacija Muzeja iluzija, kutak Prirodoslovnog muzeja, kao i nezaobilazan izbor hrane i pića. U samoj park šumi nalazi se i takozvani Polarni advent koji će krasiti svjetlosne atrakcije za najmlađe.

Unajmite vozilo u jednoj od trinaest Carwiz poslovnica i prepustite se blagdanskoj čaroliji za sve uzraste!