Prednosti najma vozila

Iskoristite prednosti najma vozila i bezbrižno krenite na zimovanje.
Prednosti najma vozila

Planirate li godišnji odmor u zimskim mjesecima pročitajte naš kratki vodič i otkrijte sve njegove prednosti i brojne pogodnosti najma vozila bilo da ste odlučili rezervirati vozilo online, pozivom u našu korisničku službu, slanjem e-maila ili osobnim  dolaskom u jednu od trinaest poslovnica u Hrvatskoj.

Prilikom rezervacije sve što vam je potrebno je kreditna kartica, no plaćanje će biti izvršeno u poslovnici, dok je otkazivanje rezervacije besplatno.

Nakon odabira kategorije vozila, dobro je promisliti i o dodatnim pogodnostima i eventualnim nenadanim situacijama, a za najbezbrižnije putovanje odaberite Total Protect paket.

Najam vozila pruža i brojne dodatne pogodnosti i opremu bilo da želite dječju sjedalicu ili GoPro kameru za obilježavanje svih trenutaka vašeg putovanja. Sve što je potrebno je kliknuti u izborniku željeno ako rezervirate najam online, napisati u mailu dodatnu pogodnost koju želite ili pak istaknuti svoju želju našem ljubaznom osoblju putem telefona ili osobnim dolaskom u jednu od trinaest poslovnica u Hrvatskoj.

Najmom automobila uz uštedu istovremeno dobivate i pouzdanog suputnika jer naša su vozila prosječne starosti svega šest mjeseci, opremljena su s obveznom zimskom opremom, a možete ih pronaći i po promotivnim cijenama već od 77 kuna / dan.

Prednosti najma vozila su brojne pa tako unajmite li vozilo možete isprobati željeni model o kojem ste već dugo maštali ili pak, razmišljate li o kupovini, riješiti nedoumicu koje vozilo odabrati.

Rezervirajte svoje vozilo već danas i stvarajte nezaboravna zimska iskustva.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »