Ponosni smo nositelji Discover Cars’ priznanja!

Visokim ocjenama, kvalitetnom uslugom i pozitivnim iskustvom svojih korisnika, Carwiz rent a car dobiva priznanje za najbolje ocijenjen rent-a-car u 2021. godini!
Ponosni smo nositelji Discover Cars’ priznanja!

Discover Cars jedna je od najbrže rastućih posrednika u najmu automobila u cijeloj Europi. Upravo iz tog razloga, osvojiti nagradu za najbolje ocijenjen rent-a-car ukazuje Carwizu posebnu čast.

Discover Cars svake godine uspoređuje sve rent-a-car kompanije na tržištu, njihovu uslugu, kvalitetu, čistoću, ljubaznost i ukupnu vrijednost, ne bi li klijentima olakšao odabir te im omogućio najbolje moguće iskustvo putovanja.

„Kada primite priznanje za najbolje ocijenjeni rent-a-car od partnera poput Discaver Cars-a onda je to doista velika stvar. Iznimno smo ponosni na cijeli tim, ali i sve partnere jer ovo je priznanje koje smo dobili svi zajedno!“ zaključio je Vladimir Banović, Strategic Partnership Manager Carwiz Internationala.

Dodijeljeno priznanje se temelji na stvarnim, istraživačkim podacima baziranim na korisničkom iskustvu, visokim ocjenama i  kvaliteti rada. Prilikom odabira svaki korisnik odgovorio je na sljedeća pitanja:

Općeniti dojam/vrijednost rent-a-cara

Visoka cijena najma ne garantira uvijek i najbolju uslugu. Stoga, svaki korisnik odgovara na pitanje da li cijena opravdava kvalitetu najma te da li je dobivena usluga razmjerna cijeni koju su platili.  

Stanje vozila

Kada iznajmimo automobil za svoje putovanje želimo da nas dočeka čist i uredan, stoga je čistoća i općenito stanje vozila iznimno bitna stvar kako bi nam putovanje prošlo bez dodatnih briga.

Ljubaznost zaposlenika

S obzirom na to da su ponekad osobe koje stoje s druge strane pulta u rent a caru, prve koju vidimo kada krećemo na putovanje, jako je bitno da njihov osmjeh, ljubaznost i srdačnost bude na najvišoj razini.

Brzina najma

Zadnja stvar koju želite je provesti sate i sate za pultom čekajući svoj automobil kako bi mogli krenuti na istraživanje novih destinacija. Zato je bitno da vam rent-a-car osigura brz i jednostavan najam vozila, bez dodatnog čekanja!

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »