Vijesti

Novootvorena poslovnica u centru Dubrovnika

Turizam je jedna od najvažnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske, a mi joj svakodnevno nastojimo pridonijeti našom uslugom.

CARWIZ rent a car Dubrovnik

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Nakon novootvorenih poslovnica u Osijeku, Poreču, Rijeci i Splitu odlučili smo svoje poslovanje proširiti na još jednu poslovnicu koja je svoje mjesto našla u turistički najposjećenijem gradu Hrvatske. Smješten na samom jugu Dalmacije, grad Dubrovnik godišnje posjeti preko milijun turista.

Svim našim sadašnjim i budućim klijentima, osim u postojećoj poslovnici na Dubrovačkoj Zračnoj luci, od sada uslugu dugoročnih i kratkoročnih najmova nudimo i u poslovnici u centru grada.

Adresa naše nove poslovnice je Ulica Iva Vojnovića 4, 20 000 Dubrovnik. Klijentima stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 19:00 te nedjeljom od 08:00 do 12:00. Naravno, usluge najma pružamo i van radnog vremena, a za sve informacije možete se obratiti na telefon: +385 20 611 388 ili e-mail: [email protected].

Veselimo se narednoj sezoni i očekujemo da će Dubrovnik kao i svake godine do sada ostvariti rekordne turističke rezultate, a mnogobrojni turisti uz CARWIZ rent a car stvoriti nova nezaboravna iskustva.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »