Vijesti

Novootvorena poslovnica u centru Dubrovnika

Turizam je jedna od najvažnijih gospodarskih grana Republike Hrvatske, a mi joj svakodnevno nastojimo pridonijeti našom uslugom.

CARWIZ rent a car Dubrovnik

Kreirajte rezervaciju

Pregled ili izmjena rezervacije

Nakon novootvorenih poslovnica u Osijeku, Poreču, Rijeci i Splitu odlučili smo svoje poslovanje proširiti na još jednu poslovnicu koja je svoje mjesto našla u turistički najposjećenijem gradu Hrvatske. Smješten na samom jugu Dalmacije, grad Dubrovnik godišnje posjeti preko milijun turista.

Svim našim sadašnjim i budućim klijentima, osim u postojećoj poslovnici na Dubrovačkoj Zračnoj luci, od sada uslugu dugoročnih i kratkoročnih najmova nudimo i u poslovnici u centru grada.

Adresa naše nove poslovnice je Ulica Iva Vojnovića 4, 20 000 Dubrovnik. Klijentima stojimo na raspolaganju svakog radnog dana od 08:00 do 20:00, subotom od 08:00 do 19:00 te nedjeljom od 08:00 do 12:00. Naravno, usluge najma pružamo i van radnog vremena, a za sve informacije možete se obratiti na telefon: +385 20 611 388 ili e-mail: dbd@carwiz.hr.

Veselimo se narednoj sezoni i očekujemo da će Dubrovnik kao i svake godine do sada ostvariti rekordne turističke rezultate, a mnogobrojni turisti uz CARWIZ rent a car stvoriti nova nezaboravna iskustva.

Kako ste saznali za CARWIZ rent a car?
Zatvori
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »