Iskustvo br. 27

Kada pokrećete franšizu, pametno je imati čarobnjaka na svojoj strani

Uvod

Uvod

Nakon više od 20 godina iskustva rada u rent a car industriji, osnivač i vlasnik tvrtke pokrenuo je CARWIZ rent a car koji danas posluje u svim većim gradovima diljem Hrvatske te u više od 100 poslovnica diljem svijeta. Tvrtka ima flotu koja broji preko 8.000 vozila svih marki i brandova u svijetu.

Našim korisnicima, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim klijentima, pružamo najvišu razinu kvalitete usluge po najpovoljnim cijenama.

Čitajte dalje
Preuzmite naše znanje i iskustvo

Preuzmite naše znanje i iskustvo

CARWIZ rent a car nudi potpuno novi franšizni sustav vođen od strane iskusnih stručnjaka u rent a car industriji. Povezujemo neovisne, lokalne davatelje usluga najma vozila diljem svijeta u korist klijenta.

Osigurajte efikasno i fleksibilno poslovanje uz našu podršku kako bi dobili priliku usredotočiti se na kvalitetno poslovanje na svojim tržištima.

Čitajte dalje
Što nudimo?

Što nudimo?

Nudimo prepoznatljiv brand spreman za poslovanje, najam provjerenih softvera, prilagođene web stranice i promotivne materijale, opsežnu uslugu podrške, prava na franšizno poslovanje za pojedina tržišta, pristup ugovorima s brokerima s centraliziranim XML linkovima, izravne kupce putem CARWIZ rent a car web stranice na pojedinim tržištima, operativnu podršku na lokaciji, pomoć u pokretanju poslovanja i još mnogo toga.

Čitajte dalje

Pitanja i odgovori

Za sva dodatna pitanja, stojimo vam na raspolaganju

Franšizni ugovor vam daje pravo da djeluje legalno koristeći marku tvrtke i uspostavljen poslovni model.
Kao primatelj franšize možete raditi samostalno i imati podršku i priznanje CARWIZ brenda. Franšizno poslovanje pomaže kod brzog širenja, manjih investicija, nižih troškova i marketinških prednosti.
  • Vrijednost brenda
  • Gotov paket spreman za implementaciju, uključujući softver za iznajmljivanje vozila, prilagođene web stranice i promotivne materijale
  • Sveobuhvatna podrška Pristup brokerima s centraliziranim XML vezama
  • Izravni klijenti putem CARWIZ rent a cara i web stranica specifičnih za pojedine zemlje
  • Posjete na terenu s operativnom podrškom
  • Pomoć pri pokretanju franšize na terenu

Proces od prvog kontakta od odobravanja i do početka rada obično traje između 30 i 60 dana. U nastavku je naveden detaljan pregled procesa:

  • Ispunjavanje franšiznog upitnika i slanje našem franšiznom prodajnom timu.
  • Zaprimljen i ispunjen zahtjev bit će poslan na naš kreditni odjel za provjeru.
  • Pozivanje u posjetu našem sjedištu u Zagrebu, Hrvatska gdje ćete se susresti s članovima različitih odjela i imat ćete priliku postavljati pitanja.
  • Izdavanje dokumenta s opisom i pojedinostima franšiznog ugovora.
  • Izdavanje franšiznog dokument koji pruža detaljnije informacije o našoj franšizi.
  • Slanje finalnog ugovora na potpis.
Naš cilj je da su sve nove lokacije na najbržem putu prema profitabilnosti. CARWIZ rent a car posjeduje sve informacije potrebne za otvaranje uspješnog rent a car poslovanja.
Ugovor se potpisuje na pet godina s mogućnošću odustajanja nakon tri godine ili produljenja ugovora (ovisno o razvojnim ciljevima).
Da, određeno područje je definirano u ugovoru i ekskluzivno je za uspješnog franšizera.
Početno ulaganje ovisi o veličini tržišta, zahtjevima flote i troškovima poslovanja na vašem području.
Cijena se razlikuje ovisno o brojnim čimbenicima kao što su teritorij za koji ste dobili franšizu, potencijalnu veličinu flote, potencijal za rast, veličinu turističke industrije i gospodarske uvjete na tržištu.

Glavne obveze sporazuma su:

  • Višegodišnji plan razvoja
  • Standardi isporuke
  • Minimalna flota i ključne pozicije
  • Mjesečne naknade
  • Grafički standardi
  • Izvještavanje o ključnim pokazateljima učinka
Ne tražimo samo inovativne tvrtke za najam vozila, već i poduzetnike koji žele postići nove ciljeve i proširiti svoje poslovanje.
Ne postoje posebni zahtjevi za vozila ili modele, osim što vozila ne smiju biti starija od 3 godina i trebala bi imati manja od 120.000 km.

Pošaljite kratak e-mail na [email protected] s svim vašim kontakt podacima, naziv tvrtke i zemlju interesa. Nakon toga ćemo vam se javiti sa sljedećim koracima i zahtjevima za dodatnim informacijama.

Uobičajeno vrijeme od primitka zahtjeva, ako je uspješan, do pokretanja franšize je dva mjeseca.

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit

Upit

Vaši podaci

Podaci o tvrtki

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »