Uvod

Nakon više od 20 godina iskustva rada u rent a car industriji, osnivač i vlasnik tvrtke pokrenuo je CARWIZ rent a car koji danas posluje putem 13 poslovnica u svim većim gradovima diljem Hrvatske. Tvrtka zapošljava 60 zaposlenika, te ima flotu koja broji preko 1.400 najmodernijih vozila svih marki i brandova.

Našim korisnicima, bilo da je riječ o privatnim ili poslovnim klijentima, pružamo najvišu razinu kvalitete usluge po najpovoljnim cijenama.
Čitajte dalje
Uvod

Nakon više od dvadeset godina iskustva i rada u rent a car industriji, osnivač i vlasnik CARWIZ rent a cara Krešimir Dobrilović pokrenuo je projekt vlastitog poslovanja. Okupio je tim stručnjaka i pokrenuo projekt CARWIZ rent a cara. Time je naša tvrtka službeno započela poslovanje na hrvatskom tržištu. U prvom tromjesečju 2017. otvorene su prve tri poslovnice. Nakon samo godine dana poslovanja, CARWIZ je postao respektabilna tvrtka za najam vozila u Hrvatskoj s međunarodnim aspiracijama. Danas poslujemo putem 13 retail poslovnica te nudimo svoje usluge putem online kanala prodaje.

CARWIZ rent a car brand garancija je vrhunske kvalitete i pristupačne usluge s čarobnim dodirom.


Naše ime predstavlja znanje, kreativnost i stručnost koju prezentiramo našim klijentima na dnevnoj razini.

  • Naše poslovanje
    Naša glavna djelatnost su kratkoročni i dugoročni najmovi vozila privatnim i poslovnim korisnicima. Nudimo široku paletu vozila, od malih automobila do luksuznih modela i kombija.
  • Primarni fokus
    Nudimo najkvalitetnija rješenja najmova vozila uz stvaranje zadovoljstva i povjerenja kroz pozitivno iskustvo naših korisnika. (Kvaliteta, poštovanje, inovativnost, integritet, timski rad, strast, profesionalnost!)
  • Zašto?
    Zato što posjedujemo znanje i iskustvo. Zapošljavamo visoko kvalificirane profesionalne kadrove koji  rade s ljubavlju i željom da naša usluga predstavlja najbolji izbor za naše klijente. Našim privatnim i poslovnim korisnicima pružamo uslugu najmova luksuznih vozila po najpovoljnim cijenama.


Svaki element našeg sustava usmjeren je na pružanje potrebne obuke, kontinuirane podrške i savjeta, omogućujući svakom vlasniku tvrtke partnera da se usredotoči na razvoj poslovanja na lokalnom tržištu. Usredotočeni smo se na blisku suradnju temeljenu na partnerstvu koja ide daleko iznad postojećih franšiznih sustava. Želimo iskoristiti nove tržišne potencijale i pomoći vam da postanete uspješni u rastućoj konkurenciji velikih agencija za najam vozila. Vaše individualne snage u kombinaciji s našim iskustvom i širokom međunarodnom mrežom osigurat će održiv i zdrav rast vašeg i našeg CARWIZ rent a cara.

Kako bismo poboljšali vaše iskustvo prilikom korištenja CARWIZ web stranice koristimo kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »